Serigrafie


Descriere

Gipsi Impex pune accent pe: deschiderea către inovaţie, seriozitate, preţuri corecte. Oferim soluţii complete: concept, pregătirea materialelor, a modelelor, execuţia propriu-zisă. Servicii: imprimări textile, gravare mecanică/laser, tampografie etc.

Servicii


Inscriptionari: cani, tricouri, brichete, sepci, pixuri, brelocuri

 

Serigrafie

 

Recomandam utilizarea procedeului de serigrafiere pentru imprimarea in una sau mai multe culori a meterialelor textile, cum sunt echipamentele de protectie, sepcile sau umbrelele.

 

Tampografie

 

In general, propunem clientilor nostri personalizarea obiectelor promotionale precum pixuri, brichete, cani, prin tampografiere.

 

Print direct

 

Personalizarea prin print direct este recomandabila in general pentru obiectele promotionale (dimensiuni 24 x 30 cm si grosime de maxim 10 cm). De asemenea, printul direct se poate realiza digital pe materiale textile (pe o dimensiune maxima de 60 x 40 cm) sau pe materiale plastice – banner, autocolant, pentru o latime de maxim 1.6 m.

 

Transfer termic

 

Utilizam procedeul de tranfer termic in cazul personalizarii diverselor mostre sau obiecte promotionale in serii mici.

 

Dimensiunile maxime pentru care se aplica acest procedeu sunt de 1 x 0,5 cm.

 

Cutter plotter

 

Personalizarea prin intermediul cutter potter-ului este recomandabila pentru autocolante, colantari auto, casti de protectie, bannere sau materiale textile. Conditia pentru utilizarea acestui procedeu este inaltimea maxima a literelor – maxim 60 cm.

 

Gravare mecanica si laser

 

Pentru clientii care doresc personalizarea pixurilor metalice sau a unor placi metalice, de exemplu, utilizam gravarea mecanica si laserul. Dimensiunile maxime pentru care putem utiliza acest procedeu sunt de 40x30 cm.

 

Confectionare site serigrafice

 

Punem la dispozitia clientilor servicii complete, inclusiv confectionarea sitelor serigrafice, necesare procesului de productie.


Contact

Sediu central :

Str. Păsărani, nr. 23, Bucureşti-Sector 2, 023043

Tel: MDIxLTI0MSAzODUy

Website: www.gipsi.ro


Harta
harta
Sediu Central: Str. Păsărani, nr. 23, Bucureşti-Sector 2, 023043

Vezi harta mare